Selecteer pagina

DUBBELDAM 1 TERUG IN ZUID 1

DUBBELDAM 1 TERUG IN ZUID 1

De afgelopen twee jaar was Dubbeldam 1 zogenaamd uitgeleend aan west 1.
De verschillen in de competitie waren erg groot. Het eerste jaar haalde Dubbeldam de nacompetitie, maar werd het helaas uitgeschakeld voor promotie door Xerxes DZB.
Afgelopen seizoen had de KNVB de derde en vierde klasse in een competitie verwerkt en speelden we een halve competitie waarin de verschillen nog groter waren dan het eerste jaar. Dit demotiveerde ook clubs waardoor zij zich terugtrokken en ook voor andere teams het geen aantrekkelijke competitie was.
Dubbeldam eindigde als eerste en plaatste zich voor de promotiepoule, waarin we uiteindelijk op een vierde plaats terecht kwamen en wederom nacompetitie werd afgedwongen. In de eerste ronde troffen we DIOS uit Nieuw-Vennep en ondanks een groot overwicht verloren we in de laatste minuut.

Onlangs hielden we een enquete en ruim 90% van de stemmers gaf aan te hopen dat Dubbeldam terug zou keren naar zuid 1
Zojuist is de indeling bekend geworden en Dubbeldam is ingedeeld in de 3e klasse B van ZUID 1.

We mogen ons al gaan verheugen op mooie speciale derby’s tegen zowel RCD als sc Emma van onze voormalig trainer Roy de Bruin en met Michel van Pelt als speler.
Daarnaast enkele bekenden van een paar jaar geleden zoals Be Ready en Bavel.
Tegen Irene’58 speelden wij in de nacompetitie voor promotie uit de vierde klasse in ons jubileumjaar.
Maar ook treffen we weer Groen Wit. Tegen deze ploeg werden wij in Breda in 2015 kampioen.
Angstgegner Virtus is ook in de 3e klasse B ingedeeld, tegen deze ploeg heeft Dubbeldam het altijd lastig, zo verspeelden wij in Zevenbergen al eens de periodetitel en waren we in 2017 ook kansloos.

De meeste wedstrijden beginnen om 14.30, alleen Dubbeldam, Irene’58, RCD en Virtus beginnen hun thuiswedstrijden om 14.00 uur.
Bekijk hier de volledig indeling

Veel succes mannen!!

Op 11 augustus start Dubbeldam de voorbereiding op dit seizoen.
Bekijk hier het programma: programma voorbereiding