Selecteer pagina

Dordt Centraal: vijf nieuwe spelers Dubbeldam in Club van 100

Dordt Centraal: vijf nieuwe spelers Dubbeldam in Club van 100

DORDRECHT – Vv Dubbeldam speelde zondag de laatste thuiswedstrijd van de reguliere competitie. Tijdens dit seizoen speelden vijf Dubbeldammers, Dennis Stam, Jerry van Ingen, Kevin Bosman, Enzo van de Vossenberg en Rick de Graaf, hun honderdste wedstrijd in het eerste van de club.
Deze groep kwam in Dubbeldam 1 na enkele hele zware jaren. In het seizoen 2012-2013 werd al een omslag gemaakt en werd de nacompetitie behaald in de vierde klasse. Dat leverde nog geen promotie op, maar het seizoen erop wel. Weer een jaar later wisten deze mannen deze prestatie te herhalen in de derde klasse. De start in de tweede klasse was ook boven alle verwachting, maar mede door zware blessures kwam Dubbeldam toen in de hoek waar de klappen vielen. Wel wisten de mannen via de nacompetitie degradatie te voorkomen. Ook het afgelopen seizoen had de selectie te kampen met vele blessures en nu wist de ploeg het vege lijf niet te redden, waardoor dit seizoen, met veel succes, wordt gespeeld in de derde klasse. Ondanks deze moeilijke seizoenen bleven deze jongens Dubbeldam trouw. En hoewel de resultaten uitbleven gaven ze iedere week 100 procent voor de club.
Na afloop van de wedstrijd sprak Gert Jan Geschiere de jubilarissen op geheel eigen wijze toe en mochten zij hun presentje in ontvangst nemen. Erik Jan Tak ontwierp schitterende posters met een foto van de speler en een persoonlijke tekst, afgedrukt op aluminium.
Bron Dordt Centraal