Selecteer pagina

Tot onze schrik is nu ook onze club getroffen door het corona-virus. Zowel bij de zaterdag- als de zondag-selectie is iemand positief getest op covid-19. De betreffende personen hebben daarna met de GGD gesproken – het zogenoemde bron en contactonderzoek – om te achterhalen wie er mogelijk door hen besmet zouden kunnen zijn. Op dit moment is duidelijk, dat ten minste twaalf leden van de zaterdag-selectie en een nog onbekend aantal mensen van de zondag-selectie in quarantaine moeten.

Wellicht roept dit bericht bij leden of andere mensen die de afgelopen week op onze accommodatie waren de vraag op of zij wellicht ook een besmetting hebben opgelopen. Wie niet persoonlijk geïnformeerd is door de GGD of één van onze besmette leden hoeft zich géén zorgen te maken. Uiteraard is het wel zo, dat als jij klachten hebt dat je dan thuis blijft en de GGD belt om je te laten testen. Het bestuur bekijkt of er meer maatregelen en acties nodig zijn. Zodra er meer informatie is brengen we dat naar buiten via onze clubkanalen.

Als gevolg van deze problemen gaan de wedstrijden van Zaterdag-1, 2 en 3, alle zondag-teams, JO11-1 en ook de Mini’s Day komend weekend niet door. Ook de training van de zaterdag-selectie voor vanavond (donderdag) en die van de zondag-selectie op vrijdagavond is afgelast. Of er volgende week weer getraind kan worden door spelers die niet in quarantaine zitten wordt op een later moment beslist. Uiteraard zullen we ook daarover z.s.m. berichten via onze clubkanalen

Bron: website GSC/ODS

Volgende wedstrijd