Selecteer pagina

Doek gevallen voor Dubbeldam

Doek gevallen voor Dubbeldam

DORDRECHT-Het doek is gevallen voor Dubbeldam in de play offs voor een toegangsbewijs naar de tweede klasse. Zondag verloor de derde klasser aan de Schenkeldijk met 1-2 van DIOS.
Dubbeldam startte voortvarend onder de warme omstandigheden en creëerde direct wat kansen die echter niet verzilverd werden in treffers.Zuur was het dan ook voor de Dordtse thuisploeg dat DIOS uit een snelle counter wel doeltreffend was: 0-1.
Vlak voor de welkome theeonderbreking maakte Dennis Geschiere de gelijkmaker nadat hij binnen de beruchte lijnen ten val was gebracht. Dubbeldam putte kracht uit de gelijkmaker en bleef vervolgens op jacht naar een tweede treffer. Even dacht Rick de Graaf al koppend Dubbeldam op voorsprong te brengen, maar zijn goal werd afgekeurd vanwege buitenspel, hoewel daar aan Dubbeldamse kant daar wel anders over gedacht werd.
Even later werd er ook een streep gehaald door een doelpunt van Sven den Engelsen. Deze keer wel terecht wegens off side.
Zo kabbelde het duel voort en terwijl een ieder zich reeds had neergelegd bij een verlenging deed DIOS t twee minuten voor tijd weliswaar met een frommeldoelpunt het tij keren: 1-2. Het vermoeide Dubbeldam was geslagen en de 1-2 nederlaag betekende uitschakeling in de play offs en was het einde seizoen.

Bron: Dordt Centraal

lees ook: