Selecteer pagina

Voetbalnieuws verzameld door Dubbeldam z

Een week voor het begin van de competitie ging RCD vandaag hard onderuit tegen Sparta’30. Het werd maar liefst 5-0 voor de ploeg uit Andel dat nu op basis van het doelsaldo verder bekert. Ook Asperen en Hardinxveld verzamelden 6 punten, maar met een doelsaldo van slechts +1.
RCD verloor alle wedstrijden in het bekertoernooi. Vorige week was Asperen met 4-2 te sterk en in de eerste ronde werd nipt met 2-3 van Hardinxveld verloren.

Ook sc Emma ging hard onderuit. Op de Schenkeldijk werd het tegen het zaterdagteam van Dubbeldam 5-0, waardoor sc Emma zich ook volledig kan concentreren op de competitie. sc Emma won de eerste wedstrijd in het bekertoernooi met 4-2 van GSC/ODS en speelde vorige week met 1-1 gelijk tegen SSW. Volgende week wacht Groen Wit voor de competitie.

Irene’58 speelde vanmiddag om een plek in de tweede ronde van het bekertoernooi tegen de studenten van Merlijn uit Tilburg. Irene’58 won nipt met 1-2 waardoor zij zich zonder puntverlies plaatsen voor de knock-out ronde. Volgende week beginnen zij de competitie op eigen veld tegen UVV’40

Groen Wit had vanmiddag aan een 3-3 gelijkspel tegen The Gunners genoeg om zich te plaatsen voor de tweede ronde van het KNVB bekertoernooi. Het was voor de ploeg uit Breda het enige puntverlies. Groen Wit begint de  competitie volgende week op eigen veld tegen sc Emma.

Be Ready won vandaag door doelpunten van Siebe Lankhaar en Thomas Vergunst (2x) met 1-3 van vierdeklasser RFC. Dit waren echter de eerste punten en daarmee zit het bekeravontuur voor de ploeg uit Hank er op.

Bavel won vanmiddag met 8-2 van vierdeklasser PCP. Na 2 zeges met 9-0 meer dan genoeg om eerste te worden in de poule en zich te plaatsen voor de tweede ronde

UVV’40 verloor met 1-0 van DIA en is daarmee op e laatste plaats in de poule geëindigd. Drie punten en een doelsaldo van -3 is niet genoeg om verder te gaan in het bekertoernooi.

ZIGO uit tilburg ging met 5-1 hard onderuit tegen White Boys. Het kleine kansje om verder te gaan in het bekertoernooi is daarmee verkeken en ook zij kunnen zich gaan richten op de competitie.

Virtus won met 7-2 van vierdeklasser SVC. toch plaatsen zij zich niet voor de tweede ronde van het bekertoernooi. Victoria’03 leed geen puntverlies en is als groepshoofd verder.

TSV Gudok gaat wel in de koker bij de bekerloting. Vandaag wonnen zij met 3-0 van vierdeklasser WDS’19 en gaan zo zonder puntverlies naar de tweede ronde.

Dubbele cijfers voor Oosterhout tegen vijfdeklasser OVV’67. Maar liefst 10-0 stond er na 90 minuten op het scorebord. Door dit resultaat zijn zij groepswinnaar en geplaatst voor de tweede ronde.

Gilze maakte het nog bonter en won met 25!!!-0 van vijfdeklasser Advendo. Onze volgende tegenstander heeft dus wat vertrouwen getankt. Uiteraard gaan ook zij verder in het bekertoernooi.