Selecteer pagina

Derby door ogen tegenstander: Dubbeldam duidelijk maatje te groot

Derby door ogen tegenstander: Dubbeldam duidelijk maatje te groot

maatje

In de enige Dordtse derby van het seizoen 2017-2018 liet Dubbeldam vanmiddag er geen gras over groeien en het was duidelijk twee klassen beter en vooral effectiever dan RCD. Wilde RCD het nogal eens voetballend oplossen, Dubbeldam was duidelijker en loerde op de counter en opende in de 10e minuut de score middels haar topscoorder Dennis Geschiere. Na wederom een vlot uitgevoerde counter was het Jerry van Ingen die de stand op 0-2 bracht wat tevens de ruststand was.
RCD kreeg wel kleine kansjes maar wist deze niet te benutten. Ook na de rust was Dubbeldam duidelijk de betere ploeg en wist de score te verhogen naar 0-5 met scores van Jordy Wouters( 2 x binnen de minuut) en Dennis Geschiere. Hoogtepunt van de 2de helft was dat keeper Mitchell Meijdam in de laatste minuut een strafschop van Dennis Geschiere wist te stoppen.
Al met al een zeer terechte overwinning van Dubbeldam op een vooral defensief ontzettend slecht RCD.

Opstelling RCD: Mitchell Meijdam, Nathan Heuser, Darren Segboer (60e min. Louis Laros), Mohssin Ghorafi, Tim Frank, Thomas Dusseldorp, Jeroen Snoek, Randy van Gulik (75e min. Arnoud Haagsma), Claudio Teneggi, Koen Willemsen (70e min. Rob v.d. Veen), Roy Schrauwen.
Bron: Facebook RCD