Selecteer pagina

Dennis Geschiere: met deze spirit kan het nog een mooi seizoen worden!

Dennis Geschiere: met deze spirit kan het nog een mooi seizoen worden!

Stunt

Het zal niemand ontgaan zijn dat Dubbeldam zondag wist te stunten tegen de tot dan toe ongeslagen koploper Meeuwenplaat. Een weergaloze eerste helft met maar liefst vier treffers van Dennis Geschiere, waarvan een hattrick in 17 minuten, bleken een mokerslag voor de ploeg uit Hoogvliet.

Dennis Geschiere

Uiteraard gaat er veel aandacht uit naar Dennis Geschiere.Vandaag een groot interview met onze spits in het AD. Heel mooi dat hij ook het gehele team betrekt bij zijn hoofdrol. Zo geeft hij aan dat toen Rick de Graaf het eerste duel van de levensgevaarlijke spits van Meeuwenplaat, oud-IFC-er Yoeri Rombouts won, hij zeker wist dat het niet meer mis kon gaan.

Mooiste doelpunt

Terecht vond hij het eerste doelpunt na vijf minuten de mooiste.  Na een snelle combinatie over verschillende schijven is het Jerry van Ingen die de bal loepzuiver voorzet, waardoor Dennis ‘m simpel binnen kan tikken.

Compliment voor Max Bresser

Hij vertelt ook hoe zijn collega-spits probeert onze jeugdspeler Max Bresser uit zijn concentratie te halen. Ondanks zijn jonge leeftijd en dat hij helemaal geen centrumverdediger is, speelt Max de spits van Meeuwenplaat volledig uit de wedstrijd. Tot zijn frustratie zit Max Bresser er dicht bovenop en krijgt Yoeri Rombouts geen kans om tot scoren te komen
Dennis Geschiere sluit het interview af met de woorden dat als Dubbeldam wekelijks deze spirit op kan brengen, het nog een mooi seizoen kan worden! En daar sluiten wij ons volledig bij aan en hopen daar ook op.
Ad_DennisGeschiere_20022018