Selecteer pagina

De ziekenboeg van Dubbeldam 1

De ziekenboeg van Dubbeldam 1

Inmiddels begint de ziekenboeg van Dubbeldam weer aardig vol te stromen.
Noah Speelmeijer is nog altijd herstellende van zijn zware auto-ongeluk nu drie maanden geleden. Gelukkig gaat het de goede kant op, succes met je verdere revalidatie.

jeffrey Stam

Zijn zwager Jeffrey Stam, die net terug was van een jaar afwezigheid zullen we de komende tijd ook moeten missen. We wensen jou heel veel sterkte Jeffrey!

Rick de Graaf

Rick de Graaf moest zich in de uitwedstrijd tegen Pretoria R al in de eerste helft laten wisselen, nadat hij diverse tackles te verduren had gekregen. Zondag bleek hij onvoldoende hersteld te zijn om bij de wedstrijdselectie aan te sluiten. Wij hopen dat het dit keer een beetje meevalt en dat je snel weer terug bent Rick.

Fabian kaljee

In dezelfde wedstrijd moest in de tweede helft ook Fabian Kaljee met een blessure voortijdig naar de kleedkamers. Gelukkig bleek dit niet al te ernstig, zodat hij afgelopen zondag wel aan de aftrap kon verschijnen.

Dennis Geschiere

Onze spits Dennis Geschiere raakte in de topper tegen RCD, niet lang na zijn gelijkmaker geblesseerd. In de uitwedstrijd tegen Pretoria R wilde hij geen risico nemen en was hij slechts als toeschouwer aanwezig.
Na een week goed trainen was hij fit genoeg om aan de aftrap te staan bij weer een nieuwe topper Dubbeldam – Virtus.
In de eerste helft was hij vlak na de gelijkmaker er verantwoordelijk voor dat Dubbeldam toch met een voorsprong kon gaan rusten. Na een overtreding op Jurgen Abrahamse, mocht hij vanaf elf meter aanleggen. Dit buitenkansje is wel aan hem besteed.
Direct na de rust stond hij aan de basis van de 3-1. Met een prachtige individuele actie stuurde hij enkele verdediger svan Virtus het bos in. Vervolgens hield hij goed overzicht en vond voor het doel Jerry van Ingen voor wie het daarna eenvoudig was de 3-1 binnen te tikken.
Helaas was Dennis Geschiere bij deze actie wel opnieuw geblesseerd geraakt. Wat een tegenvaller voor hem en het team. Toeval of niet maar het leidde wel een hele slechte tien minuten voor Dubbeldam waarin we van een 3-1 voorsprong op 3-4 achter kwamen.
Ook voor jou Dennis hopen we dat de schade meevalt en dat je er snel weer bij bent.