Selecteer pagina

Tim van den Enden

Zowel bij Dubbeldam – Oosterhout als Dubbeldam 2 – DESK 2 werd Tim van den Enden verkozen tot man van de wedstrijd.

De zondag van Tim begon met een belangrijke wedstrijd met Dubbeldam 2 tegen DESK. Door de vele blessures heeft Dubbeldam 2 het nog lastig in de eerste klasse zonder echt tot kansloos te zijn in een wedstrijd. Vandaag zouden er punten gepakt moeten worden tegen DESK 2. Na tien minuten kijkt Dubbeldam 2 al tegen een 0-1 achterstand aan. DESK scoort in buitenspelpositie maar de scheidsrechter keurt de treffer toch goed.
Het is echter de man van deze zondag die de wedstrijd doet kantelen. Twee minuten na deze domper kan hij op aangeven van Youri de Bruijn de gelijkmaker binnenschieten 1-1. Een klein kwartier later zet hij Dubbeldam zelfs op voorsprong 2-1 en uiteindelijk wordt de wedstrijd met 5-2 gewonnen. De eerste zege van Dubbeldam 2 dit seizoen is een feit.

Later deze dag mag de eerstejaars senior zelfs op de bank plaatsnemen bij Dubbeldam 1. In de jacht naar de tweede klasse moet Dubbeldam winnen om aansluiting met de top te houden. Na iets meer dan een half uur komen we echter met 0-1 achter. Met nog 25 minuten op de klok mag Tim gaan warmlopen en hij wordt daarbij hartstochtelijk toegezongen door de Dubbeldam supporters. Deze aanmoedigingen zwellen aan als hij een kwartier voor tijd zich gereed maakt voor een invalbeurt.
Acht minuten voor tijd maakt Rick de Graaf de gelijkmaker, maar daar neemt Dubbeldam geen genoegen mee en blijft de aanval zoeken. Een minuut voor het verstrijken van de officiele speeltijd wordt Mika Gutierrez Oliva de diepte ingestuurd. Hij geeft scherp voor en vindt bij de tweede paal…..
Tim van den Enden.
Op miraculeuze wijze weet hij toch nog een gaatje te vinden om de 2-1 voor Dubbeldam binnen te schieten.
Hij wordt nog lang toegezongen op de Schenkeldijk want Dubbeldam weet uiteindelijk de drie punten binnen te slepen.

Gefeliciteerd Tim met deze geweldige dag!!

De matchwinner wordt toegezonden door Dubbeldam publiek:https://dubbeldamzondag.nl/liveblog-dubbeldam-oosterhout/

Geplaatst door Vv Dubbeldam voor en door leden op Zondag 10 november 2019