Selecteer pagina

Collectief falen in tweede helft

DD1-media-2022-2023 | 0 Reacties

De ene week is de andere niet. Vorige week konden we stunten tegen de koploper, maar vandaag verloren we terecht van Waspik. Youri de Bruijn werd de hele wedstrijd gezocht door spelers en publiek van de tegenstander en kreeg dan uiteindelijk ook zijn tweede gele kaart’, zo meldt de Dordtse ploeg op de website. Alle vier Brabantse goals vielen na rust, waarvan de eerste twee binnen tien minuten.
Dubbeldams doelman Davey van Pelt blikt terug op het verloren duel: ‘Ik kan er heel kort over zijn. Een heel rommelige wedstrijd. In de eerste helft wat kansen aan beide kanten maar geen goals, verder heel veel strijd. Na rust begonnen we prima maar kregen we onverwachts de 1-0 tegen. Daarna ging het snel, werd het snel 2-0 en kort daarna 3-0 en 4-0. We hebben in de tweede helft als collectief gefaald’.
Bron: Fred van Dongen 

Related Articles

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een onoverzichtelijke situatie in het doelgebied. Xander reageerde het meest...

Lees meer