Selecteer pagina

Coal zal zich op alle fronten willen revancheren

Coal zal zich op alle fronten willen revancheren

Coal wil zich tegen Dubbeldam revancheren

Entree bij Coal

revancheren

Aanstaande zondag staat voor Dubbeldam de uitwedstrijd tegen Coal in Rotterdam op het programma. Zij zullen zich op alle fronten willen revancheren. Niet alleen verloren ze op de Schenkeldijk onfortuinlijk met 4-1, afgelopen weekend liepen ze tevens tegen een 6-2 nederlaag aan bij Besiktas.

start van de competitie

Coal begon uiterst sterk aan de competitie met ruime zeges op sv Charlois, BZC/Zuiderpark en HWD. Alleen het Zevenbergse Virtus bleek sterk voor de ploeg van de Oldegaarde.

Ommekeer

In de vijfde speelronde kwam Coal als topper naar De Schenkeldijk. Anders dan de uitslag wellicht doet vermoeden had Dubbeldam het lange tijd lastig tegen de Rotterdammers. Uiteindelijk bleek invaller Sven den Engelsen met twee treffers heel belangrijk. Dubbeldam won uiteindelijk met 4-1 waarbij de andere treffers werden gemaakt door Dennis Geschiere en Jeffrey Stam.
Deze wedstrijd was wel een keerpunt in de prestaties van Coal. Zo werd er verloren van Besiktas met 1-2 en met 1-4 van Kethel Spaland. Dieptepunt vormde waarschijnlijk wel het gelijkspel tegen Victoria’04. In de negende speelronde op 26 november betekende dit het eerste punt voor de Vlaardingers.

Afsluiting

Op 3 december sloot Coal het jaar 2017 af met een 1-2 nederlaag op eigen veld tegen RCD. De Dordtenaren, toen nog op volle oorlogssterkte, hadden het lange tijd erg lastig aan de Oldegaarde. Uiteindelijk werden toch de punten mee naar Dordrecht genomen.

2018

Het nieuwe jaar begon erg slecht voor Coal met twee nederlagen op rij. Met name het verlies in de eerste wedstrijd van 2018 op eigen terrein tegen Pretoria R was teleurstellend. Een week later werd ook van sv Charlois verloren.

Herstel

Tegen BZC/Zuiderpark herstelde de ploeg zich van een tegenvallende start van 2018. Afgelopen week werd deze uitslag echter geschrapt door het terugtrekken van de andere bewoner van de Oldegaarde BZC.

Vertrouwen

Deze overwinning had de ploeg wel zelfvertrouwen gegeven want een week later werd HWD verpletterd. Op eigen veld werden zij door Coal op een 2-9 nederlaag getrakteerd.
Een week later gingen zij dus vol vertrouwen op bezoek bij Meeuwenplaat in Hoogvliet. Wij hadden de koploper een week eerder op een nederlaag getrakteerd die hard was aangekomen. Ook midweeks verloren zij voor de Rijnmond Cup. Coal kon het de titelkandidaat ook lang lastig maken. Coal kwam tegen het angstige Meeuwenplaat al snel op voorsprong, maar even snel werd de stand ook weer gelijk getrokken. Na rust gooide Meeuwenplaat de schroom van zich af. Vol gas wisten ze het kwaliteitsverschil ook in doelpunten uit te drukken 4-1.

Zeperd

Na een knappe maar nipte 3-2 zege op OHVV uit Oudenhoorn, volgde afgelopen weekend een zeperd tegen Besiktas. Met een 6-2 nederlaag werd Coal terug naar de Oldegaarde gestuurd.

vertrek trainer

Alain Boscolo vertrekt aan het einde van het seizoen bij COAL. De oud-oefenmeester van onder meer Oud-Beijerland, Birlik, Tediro, CVV-Mercurius en Antibarbari is momenteel bezig aan zijn eerste seizoen aan de Oldegaarde. COAL is na de promotie uit de vierde klasse momenteel te vinden in de middenmoot van de zondag derde klasse D.
Het zal Coal er dus alles aan gelegen zijn om zondag te stunten tegen de nummer 2 van de competitie Dubbeldam. Niet alleen willen ze de nederlaag tegen Besiktas zo snel mogelijk vergeten ook hebben zij nog steeds het gevoel dat er in de wedstrijd op De Schenkeldijk tegen Dubbeldam weer in had gezeten.

Routebeschrijving

Veel tom-toms hebben moeite om de weg naar een Sportpark te vinden. Wij zijn echter trots dat iedere week donsteam wordt gesteund door zo’n grote supportersschare. Velen senioren teams komen na hun eigen wedstrijd ook het eerste nog aanmoedigen.
Dik van Valen en Ton en Roselie Schröder hebben afgelopen zomer weer een rondje langs de velden gedaan en uit ervaring blijkt dat deze routes altijd exact kloppen.
Randweg richting Breda nemen en vervolgens A16 richting Rotterdam. Na 6 km op knooppunt Ridderkerk de A15 aanhouden richting Ring Rotterdam Zuid. Na 720 meter links aanhouden en Ring Rotterdam Zuid blijven volgen. Na 2,5 km afslag S103 richting Rotterdam-Zuidplein nemen. Bij afrit 19a Rotterdam-Zuidplein blijven volgen. . Na 2,5 km linksaf slaan S124 de Oldegaarde op. Na 1100 meter bent u bij het veld van Coal.