Selecteer pagina

Clubs lijken op elkaar

Clubs lijken op elkaar

Zondag 31 maart aanstaande speelt Full Speed voor het eerst in haar bestaan tegen Dubbeldam. Vreemd eigenlijk dat twee clubs die al zolang bestaan elkaar nooit eerder op sportief gebied ontmoet hebben. Vermoedelijk wel in een feestelijke omgeving, want Dubbeldam is net als Full Speed een vereniging die graag carnaval viert. Beide verenigingen zijn best wel vergelijkbaar met elkaar, want Dubbeldam schommelt ook al vele jaren in de 3e en 4e klasse en af en toe in de 2e klasse.

Dubbeldam, de vereniging waarvan enkele weken geleden iedereen dacht dat ze linea recta zouden promoveren naar de 2e klasse. Toch zijn hun resultaten de afgelopen weken niet zo geweldig, want tot nu toe hebben ze drie punten behaald in vier wedstrijden. Full Speed staat er boven met vijf punten. Dit geeft ook aan hoe belangrijk deze wedstrijd is. Als Full Speed wint, dan strijden ze helemaal mee voor promotie naar de 2e klasse.

Na de vele jubilarissen dit seizoen is de kans groot dat er binnenkort weer een jubilaris te huldigen is. Pierre van Zadelhoff gaat richting zijn 200ste wedstrijd in het 1ste elftal van Full Speed. Een knappe prestatie wederom. Gaat Full Speed in de wedstrijd tegen Dubbeldam haar 2800ste doelpunt maken in de (na)competitiewedstrijden vanaf 1946? Degene die dat zondag doet, krijgt van mij een kratje bier. Let wel; dit is een eenmalig aanbod. Succes mannen.

bron; website Full Speed