Selecteer pagina

Cinco op jacht naar een zege

Cinco op jacht naar een zege

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
25/1112:006e klasse2018 - 2019

Op een echte Dubbeldam zondag waarop alle teams thuis spelen, kunnen we vanaf 12.00 uur genieten van Cinco tegen Baronie. Na het gelijkspel vorige week tegen Hardinxveld zullen de mannen nu de drie punten in huis willen houden om net als de andere Dubbeldam teams in de top van het klassement mee te draaien.

Tegenstander Baronie staat op een vijfde plaats van de ranglijst met 11 punten uit 7 wedstrijden. Van de zeven gespeelde wedstrijden wonnen ze er drie, speelden twee keer gelijk en verloren twee keer. Ondanks deze mooie cijfers hebben ze maar een doelsaldo van +3 en dus dat ze de wedstrijden met klein verschil weten te winnen.

In de eerste speelronde speelde Baronie, net als Cinco afgelopen zondag, met 2-2 gelijk tegen Hardinxveld. Twee weken later speelden ze met 3-3 gelijk tegen de huidige nummer twee van de ranglijst Bavel.

Op 14 oktober boekte ze hun eerste zege, Gilze werd met een 4-3 nederlaag terug gestuurd.
Ondanks goed weerwerk van Baronie nam sc Emma wel de punten mee uit Breda 3-5.
Ook tegen de andere Drechtstedendeelnemer van de competitie Papendrecht werd een nederlaag geleden en eveneens met 5-3.

Daarna volgde het herstel van Baronie met twee zeges op rij.
Eerst werd DIA met 0-2 verslagen en afgelopen zondag waren ze met 7-3 te sterk voor Rijen.

Onze vrienden van Cinco vinden we dus terug op de achtste plaats van de ranglijst. Daarbij moet wel gemeld worden dat ze alle sterke tegenstanders in de competitie inmiddels gehad hebben, alhoewel de tegenstander van zondag Baronie hier ook bij gerekend kan worden.

Toch moet het met een gedegen Cinco voorbereiding mogelijk moeten zijn om de punten aan de Schenkeldijk te houden.
In alle resultaten van Cinco valt met name de 9-1 zege op Beek Vooruit op.

Het is even rustig geweest rond Cinco en dat zijn we van deze groep niet gewend. Gelukkig heeft Thijs afgelopen zondag de handdoek weer opgepakt en een mooi wedstrijdverslag geschreven. Top mannen, zou hartstikke leuk zijn als jullie dit volhouden zodat alle volgers van onze website ook kunnen genieten van jullie belevenissen op en buiten het veld.

Klik in onderstaand overzicht op verslag om de belevenissen van dit team terug te lezen