Selecteer pagina

Cinco met vertrouwen in laatste wedstrijden 2018

Cinco met vertrouwen in laatste wedstrijden 2018

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
09/1212:006e klasse2018 - 2019

Resultaten

ClubDoelpuntenUitslag
Dubbeldam 53Draw
Gilze 63Draw

Dubbeldam 5

Gilze 6

Locatie

Sportpark Schenkeldijk
Zuidendijk 487, 3328 LE Dordrecht, Nederland

Nog twee wedstrijden op het programma voor Cinco in 2018. Aanstaande zondag ontvangen zij op de Schenkeldijk Gilze en een week later brengen ze nog een bezoek aan hekkensluiter TVC/Breda. Afgelopen week speelden ze gelijk tegen het altijd stugge Rijen en waren er kansen op een beter resultaat. En dat terwijl de voorbereiding niet helemaal vlekkeloos was verlopen. De afwezigen hebben beloofd het dit weekend goed te maken, dus de verwachtingen zijn hoog.

Gilze staat een plaats onder Dubbeldam op de ranglijst, maar heeft ook een wedstrijd minder gespeeld. Gilze won twee wedstrijden en de andere zes gingen verloren.

Een van de zeges werd al in de eerste speelronde geboekt. In Prinsenbeek waren zee met 1-3 te sterk voor Beek Vooruit.
Daarna volgde een lange periode van twee maanden met alleen maar nederlagen. Pas op 18 november konden zij hun tweede overwinning vieren.
Toen waren de op eigen veld met 3-0 te sterk voor PCP.

De opleving was voorlopig van koers duur want een week later verloren ze weer met maar liefst 6-1 van Gilze. Afgelopen weekend kwam Gilze 6 niet in actie.

Op 8 oktober werd de thuiswedstrijd tegen koploper sc Emma wegens wanordelijkheden gestaakt. De KNVB deelde geen straf uit en de tussenstand werd eindstand.

Ook Cinco kwam tot twee zeges maar speelde ook twee keer gelijk. Zo werd drie weken geleden gelijkgespeeld tegen Hardinxveld en afgelopen weekend tegen Rijen. Overwinningen waren er thuis tegen Beek Vooruit en uit tegen PCP.

Vrijwel wekelijks schrijven de mannen van Cinco fantastische wedstrijdverslagen die nog eens na te lezen zijn door hieronder op de titel van de wedstrijd of op verslag te klikken