Selecteer pagina

Charlois - Dubbeldam
LIVE Molenschot – Dubbeldam

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een...

 

Charlois maakt sterke indruk
Han Steenbeek
Op het bloedhete veld van Charlois aan de Oldegaarde was de eerste oefenwedstrijd een feit van het nieuwe seizoen. Tegenstander en bijna buurman Coal werd met 3-1 geklopt.
Beide teams met een paar trainingen in de benen schotelden de toeschouwers een leuke en sportieve wedstrijd voor onder leiding van de goed leidende R.Wesdorp uit Brielle. Charlois kwam voor via een vrije trap van aanvoerder Jack Punselie. De bal veranderde door een verdediger iets van richting en was onhoudbaar voor de Coal goalie; 1-0. Coal liet dit niet op zich zitten en de tweede klasser was niet ver weg van de gelijkmaker. Uit een corner eindigde de doelpoging op de lat boven doelman Justin Poulisse. Charlois verdubbelde niet veel later haar voorsprong. De van IJsselmonde overgekomen Oualidi liet een droog schot los van ruim 20 meter en ook deze doelpoging was onhoudbaar voor de doelman.
Na de pauze met wat wisselingen aan beide kanten zakte logischerwijze gestaag het tempo. Niet uitzonderlijk natuurlijk in deze hitte. Echter wel respect voor alle aanwezigen op het gortdroge veld. Er werd zoveel mogelijk naar eigen vermogen leuk tegen en met elkaar gevoetbald. Charlois kwam nog op 3-0 door wederom een schot van circa 20 meter van Odair Delgado. Coal bereikte ook nog een eretreffer via Delvin Delgado wat tevens het einde van de wedstrijd betekende. Een aardige en vooral sportieve wedstrijd. Een leuke voorbode om verder op te borduren voor het duo Broekhuizen/Warner van Charlois.
Gerelateerde onderwerpen : Charlois//Coal//oefenwedstrijd//tegenstander

Dubbeldam 1 nieuws

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis...

Lees meer