Victoria’04 trekt stekker uit zondagselectie

De zondagvoetballers van Victoria’04 komen dit seizoen niet meer in actie, dat meldt de Vlaardingse vereniging. De ploeg, waar oefenmeester Jan van den Hurk dit seizoen begon met een ruime selectie van 20 man, heeft bij de KNVB aangegeven aankomende zondag tegen COAL en een week later tegen Taurus, niet op te komen.

“Dit doen we met pijn in ons hart maar we kunnen niet anders,” laat bestuurslid John Huigens namens de Vlaardingers weten. Gedurende afgelopen periode hebben we noodgedwongen afscheid moeten nemen van een groep spelers die de normen en waarden van Victoria’04 niet hoog in het vaandel hadden. De aanwas vanuit de lagere elftallen of jeugd is kwalitatief ook geen optie waardoor we absoluut geen representatief selectie elftal meer op de been kunnen brengen. Hoe pijnlijk ook moeten we noodgedwongen kiezen voor deze optie.”

Tot op heden werden alle wedstrijden in de zogenaamde Q4 competitie verloren door de Vlaardingers. Tegen RCD, Pretoria en WCR werd het respectievelijk 0-7, 1-2 en 0-11

bron waterwegsport

LEES HIER DE GEVOLGEN VOOR DUBBELDAM