Selecteer pagina

BN de Stem: keeper redt punt voor Dubbeldam

DD1-media-2022-2023 | 0 Reacties

DIA is volop verwikkeld in de degradatiestrijd. Nu de concurrentie punten pakt is het voor de ploeg van Alkan Uzun zaak om hierbij aan te haken en weg te blijven van de directe degradatie plekken. Dat lukt tot nu toe aardig. Vorige week haalde het uit door met maar liefst 5-1 van FC Dordrecht Amateurs te winnen. Nu behaalt het tegen Dubbeldam wederom een punt. Uzun onderstreept het belang van de komende wedstrijden. ,,SC Emma is opeens opgeleefd en begint veel punten te pakken. Het is dus enorm belangrijk dat wij dat ook moeten gaan doen. Gelukkig ben ik ervan overtuigd dat dat gaan lukken.”

Weggespeeld

Het vertrouwen van Uzun komt andere uit de wedstrijd die DIA vandaag heeft gespeeld. ,,De eerste helft begon heel rommelig. Daarna pakte wij de overhand en kwamen we verdiend op voorsprong. Toch zakten we in de tweede helft in en moesten we voor rust een gelijkmaker slikken.” Met name na rust komt DIA los. ,,In de tweede helft was Dubbeldam onmachtig. Dat kwam puur door ons spel. We hebben enorm veel goede kansen gecreëerd, maar de keeper van Dubbeldam heeft zijn ploeg meerdere malen spectaculair gered.”

 

Ondanks dat DIA niet de drie punten pakt die het volgens hem verdiend had, is hij trots op zijn ploeg. ,,We hebben Dubbeldam in de tweede helft weggespeeld. Daarvoor moet ik ze de complimenten geven. Dit biedt veel perspectief voor de komende wedstrijden.” Dat perspectief was er bij Uzun al langer. ,,De tweede seizoenshelft spelen we goed en pakken we veel punten. Deze lijn moeten we doortrekken, dat weten de spelers ook dondersgoed. De belangen zijn namelijk enorm groot.”

Bron: bn de stem

Related Articles

Niet constant genoeg

Niet constant genoeg

Dordrecht - Xander Staphorst redde vijf minuten voor tijd de meubels voor Dubbeldam in de stadsderby met RCD (1-1). Een vrije trap van Dennis Geschiere net buiten de zestien veroorzaakte een onoverzichtelijke situatie in het doelgebied. Xander reageerde het meest...

Lees meer