Details

DatumTijdLeagueSeizoen
25/1112:004e klasse2018 - 2019

Koploper Dubbeldam 3 ontvangt zondag om 12.00 uur de nummer vijf van de competitie waarbij aangemerkt dient te worden dat PCP twee tot drie wedstrijden minder heeft gespeeld dan de concurrentie. Mochten zij deze alle drie winnen, klimmen ze naar de derde plaats op de rangschikking.

Voorafgaand aan de competitie speelde PCP een drietal bekerwedstrijden. Nadat de eerste twee in winst om waren gezet, deerde de nederlaag tegen DIA 3 in de laatste speelronde niet meer. PCP had zich al geplaatst voor de knock-out fase.

In de knock-out fase won PCP met 0-3 van JEKA 9 en zijn nu in afwachting van de loting voor de tweede knock-out tegenstander.

Tot het laatste weekend van oktober speelde PCP in de competitie een drietal wedstrijden die ze allemaal in winst hadden omgezet. Was het verschil in de openingsduel tegen UVV’40 maar heel gering (1-0), de daaropvolgende zege met 1-4 tegen IFC tuisen Rood Wit W uit spreken zeer tot de verbeelding.

De enige nederlaag werd op 11 november geleden tegen runner-up JEKA en wel met 6-1. Dubbeldam 3 is er wel van overtuigd dat JEKA niet veel punten gaat verspelen deze competitie. De druk om te blijven presteren is dus iedere week hoog voor onze sterren.

De verliespartij tegen JEKA is waarschijnlijk hard aangekomen want afgelopen weekend speelde PCP met 2-2 gelijk tegen VVR 3.

 

Dubbeldam 3 is ook doorgedrongen tot de derde ronde van het bekertoernooi na de poulefase en de kock-out wedstrijd tegen Boeimeer die na een strafschoppenserie met 10-11 gewonnen.

In deze competitie steken Dubbeldam 3 en JEKA boven de rest uit. Dit leidt tot frustraties bij de tegenstander en vaak forse overtredingen. Helaas worden zij door menig clubscheidsrechter niet beschermd en dat komt het plezierig verloop van de wedstrijden niet ten goede. Zelf zorgen de spelers van Dubbeldam 3 bij thuiswedstrijden voor een KNVB scheidsrechter.
Twee weken geleden trad deze uitstekende leidsman op tegen IFC, die daarop bij een 2-2 stand van het veld af liep.

Tot op heden is dit de enige wedstrijd die Dubbeldam niet in winst om heeft gezet. Het is wachten op een uitspraak van de KNVB in deze kwestie.
Gelukkig worden we wekelijks door Erik Tak op geweldige wijze geïnformeerd over alle belevenissen van onze sterren van Dubbeldam 3. Klik op verslag om deze nog eens na te lezen en te genieten