Dubbeldam 3 vs IFC 3 (On time)

Details

DatumTijdLeagueSeizoen
11/1112:004e klasse2018 - 2019

Dubbeldam 3 won vorige week de krankzinnig thriller tegen JEKA met 1-0. Beide teams hadden voorafgaand aan deze wedstrijd nog geen punten laten liggen. Nu is Dubbeldam alleen koploper en zal het de tegenstanders er alles aan gelegen zijn om onze sterren het eerste puntenverlies te bezorgen. Hoe lastig dat is, bewijst de wedstrijd van Dubbeldam 2 tegen sc Gastel van afgelopen donderdag wel. Dubbeldam 2 won zondag ook van de koploper, maar had het donderdag lange tijd erg lastig met sc Gastel. Gelukkig werd in slotfase de achterstand weggewerkt en zelfs nog de overwinning gepakt. Maar zo makkelijk als de opdracht op  papier leek tegen de nummer 11 van de competitie, was het zeker niet.

IFC 3 vinden we terug op de zesde plaats van de ranglijst met zeven punten uit zes wedstrijden. Ze scoorden zelf elf keer en kregen twaalf tegentreffers te incasseren.

IFC begon het seizoen in Rijsbergen tegen VVR. De teams deelden eerlijk de punten na een 1-1 gelijkspel.

Een week later volgde een nederlaag tegen JEKA. Afgelopen zondag heeft Dubbeldam 3 zelf ervaren dat dit een sterk team is en dus valt de 0-2 uitslag uiteindelijk nog mee.

Na een 4-0 nederlaag tegen Sprundel kwam het herstel half oktober. Toen werd op eigen veld Rood Wit W met 3-0 verslagen. Een week later volgde echter een 4-1 nederlaag tegen PCP.

Dat IFC vooral goed presteert op eigen veld bewezen ze zondag wel weer. Toen waren ze met maar liefst 6-1 te sterk voor UVV’40. En zo pakten de Ambachters zes van de zeven punten op eigen terrein

klik op de button voor informatie over programma, resultaten en evt andere informatie over IFC

TEAMPAGINA IFC

Over de resultaten van Dubbeldam 3 kunnen we kort zijn, alle wedstrijden won deze trotse koploper tot nu toe.
Soms ging het wat moeizaam zoals het openingsduel tegen Boeimeer (3-1) en onlangs tegen Rood Wit W (5-7)

Meestal staan de wedstrijden van onze sterren wel garant voor veel doelpunten zoals de 6-1 tegen RCD en 7-0 tegen UVV’40.

Maar inmiddels volgt iedereen de resultaten van dit team met de geweldige verslagen van Erik Tak
Nog niet gelezen of nog eens nalezen, klik dan in onderstaand overzicht op verslag voor alle informatie over de desbetreffende wedstrijd

TEAMPAGINA DUBBELDAM 3