Selecteer pagina

Blessure Rick de Graaf

Blessure Rick de Graaf

Afgelastingen

Het hele weekend ging het maar over één ding is het wel verantwoord om onder deze omstandigheden te voetballen. Iedereen was het er wel over eens dat je niemand er een plezier mee doet. De KNVB besliste echter anders. De B categorie werd afgelast, maar de A categorie zou wel spelen. Zaterdagavond kregen wij een mail van Zeelandia Middelburg dat de wedstrijd van het tweede niet door zou gaan. Met het eerste moeten we uitwijken naar kunstgras en dus gaat de wedstrijd door. Vandaag lezen we dat de halve finales van de KNVB beker mogelijk afgelast worden. Bij deze temperaturen kan je wel voetballen, maar voor de supporters is het niet te doen. Maar de Dubbeldam supporters moesten we de kou trotseren.
Onze Captain schreef gisteren een sterke column over deze problematiek en gezien de vele reacties waren vele mensen het met hem eens.
Een beetje duidelijkheid kan geen kwaad over deze kwestie. Het publiek wordt hier niet blij van en het risico op blessures is erg groot.

De wedstrijd

En dus begon gistermiddag om 14.00 uur de competitiewedstrijd tussen Dubbeldam en HWD en waren gezien de omstandigheden nog veel supporters naar de Schenkeldijk gekomen. Al waren het begrijpelijk veel minder dan Dubbeldam gewend is met een thuiswedstrijd.

Blessure Rick de Graaf

Om Rick de Graaf in actie te kunnen zien, moesten de mensen wel op tijd aanwezig zijn.
Al na een enkele minuut raakte hij geblesseerd en moest na vijf minuten al gewisseld worden.
Wat een pech weer voor Rick, die toch al zo vaak wordt geteisterd door blessures. Hopelijk heeft hij erger voorkomen door er op tijd uit te gaan.
Komend weekend heeft Dubbeldam geen competitieverplichtingen.
Wij hopen dat hij weer fit is voor de derby op 11 maart tegen RCD.
Sterkte Rick