Selecteer pagina

Blanco ingestapt

Ries Fok startte zijn nieuwe trainersklus bij het zondagteam van Dubbeldam met de eindzege tijdens het Zebra-toernooi bij SSW. De volgende uitdaging: goed presteren tijdens het naar zijn vader Ries vernoemde toernooi van ‘zijn’ EBOH.

Na een termijn van drie seizoenen besloot Ries Fok tijdens de voortijdig beëindigde afgelopen voetbaljaargang dat er een einde zou komen aan het hoofdtrainerschap bij EBOH, de club waar hij al vanaf zijn derde lid is. Fok ging uiteindelijk de verbintenis aan met EBOH’s buurman Dubbeldam, dat hem aanstelde als opvolger van Brasco Tuvaljevic bij de zondagselectie.

,,Nee, van een EBOH-stempel heb ik geen last hoor bij Dubbeldam”, lacht de trainer. ,,Ik kende voordat ik daar begon al de nodige mensen en het wederzijdse respect is groot. Natuurlijk zal EBOH mijn cluppie blijven, maar ik wil er nu alles aan doen om met Dubbeldam goed voor de dag te gaan komen. En langer dan één seizoen.”

Oude tijden herleven met vijf Dordtse clubs in de derde klasse
Ries Fok, trainer Dubbeldam
Gerelateerde onderwerpen : coronavirus//EBOH//jeugdspelers//RCD//Ries Fok//sc Emma//toernooi

Dubbeldam 1 nieuws

Volg Dubbeldam op social media

Op onze social media kanalen vind je live video’s, foto’s en ook updates van live verslagen op deze website. Volg ons ook en mis niets van deze leuke teams.