Selecteer pagina

Enzo van de vossenberg
Bijzonder toernooi

Morgen en zaterdag speelt Dubbeldam mee op het toernooi van onze buren van EBOH. Een heel bijzonder toernooi, met name voor onze trainer. Het toernooi draagt de naam van zijn helaas veel te vroeg overleden vader Ries Fok sr. 

Op de eerste avond, donderdag 19 augustus, spelen wij de eerste wedstrijd tegen de gastheren. In de eerste selectie van de rood-zwarten speelt ook de zoon van onze trainer. 

Dubbeldam gebruikt de oefenwedstrijden om alle spelers speelminuten te laten maken en weer te wennen aan het spelen van wedstrijden nadat het voetbal met een korte onderbreking bijna onderhalf jaar heeft stil gelegen. 
Daarnaast zullen tegen de een klasse hoger acterende en op zaterdag uitkomende tegenstander nog enkele spelers ontbreken door vakanties en blessures. 

De wedstrijden tijdens het Zebratoernooi lieten zien dat het spelen van wedstrijden toch veel intensiever is dan trainen. Uiteindelijk was het resultaat twee gelijke spelen tegen competitietegenstanders nog niet eens onverdienstelijk. 

EBOH heeft afgelopen week deelgenomen aan het Ger Husen Toernooi bij DFC. 
Op de eerste avond waren zij met 5-3 te sterk voor de zaterdagselectie van Dubbeldam. De finale verloren zij met 1-0 van DFC. 

De aftrap van deze wedstrijd op het hoofdveld van EBOH is om 19.30 uur en ook live te volgen via onze liveblog: https://bit.ly/2Xf54Yx

 

LIVE SCORE

DateEventTime/Results

DEZE WEEK

UITSLAGEN

VOLG ONS OP FACEBOOK

NIEUWBOUW

Complex vv Dubbeldam