Selecteer pagina

Bijzonder tegenstanders voor het derde

Bijzonder tegenstanders voor het derde

Vandaag is de bekerindelingen voor diverse teams bekend geworden.
Voor Dubbeldam 3 een hele interessante loting met enkele bekende tegenstanders.

VCW 2 is de grote onbekende in deze poule. De ploeg uit Wagenberg speelt net als Dubbeldam 3 in de 4e klasse en speelt  daarin tegen oa Baronie 2, Beek Vooruit 4 en DIA 3.

Meer valt er te vertellen over de andere tegenstanders IFC 3 en Boeimeer 3.
Dit jaar speelt het derde in de competitie tegen IFC 2, maar vorig jaar was IFC 3 bij onze mannen ingedeeld. Overigens speelt IFC 3 ook dit jaar in de vierde klasse en komt daar ook VCW 2 tegen.

In de eerste seizoenshelft verspeelde Dubbeldam 3 alleen tegen IFC 3 punten, maar vooral de manier waarop dit gebeurde zorgde lang voor een wrange nasmaak.
Na 70 minuten maakte Dubbeldam de gelijkmaker en wilde op jacht gaan naar de zege om zo in het spoor te blijven van concurrent JEKA.
De spelers van IFC hadden echter geheel andere gedachten en twee spelers werden door de KNVB scheidsrechter voor 10 minuten naar de kant gedirigeerd met een gele kaart. Daarop besloot het gehele team te stoppen. Aanvankelijk verscheen echter in sportlink 2-2 als eindstand. Na bezwaar werd de wedstrijd als gestaakt aangemerkt. Het opmerkelijke was dat na enkele weken deze tussenstand toch als eindstand werd opgenomen en de wedstrijd dus niet uitgespeeld hoefde te worden. Dit leek even een beslissing te brengen in de strijd om de titel aangezien JEKA en Dubbeldam 3 al hun wedstrijden wonnen. In de slotfase van de competitie verspeelde Dubbeldam toch nog onnodig punten waardoor het niet doorslaggevend was, maar vreemd is het nog altijd wel

lees hier ook het wedstrijdverslag van Erik Tak: Dubbeldam 3 – IFC 3

De laatste tegenstander is Boeimeer 3. In de competitie trof Dubbeldam 3 vorig jaar Boeimeer 4 en de uitwedstrijd op sportpark Het Heksenwiel liep uit op een afgang voor onze mannen. Leider Koen publiceerde een vernietigend rapport in de hoop zijn mannen weer op scherp te krijgen in de race om het kampioenschap en lange tijd leek dit effect te hebben. Klik hier om het rapport nog eens na te lezen.

Vorig seizoen speelden we echter ook tegen Boeimeer 3. Na een zeer succesvolle reeks in de poulefase van het bekertoernooi plaatste Dubbeldam 3 zich voor de knock-out fase van trof hierin het derde team van de Bredase opponent Boeimeer. Het werd een heroïsche wedstrijd in Breda dat na een eindstand van 3-3 beslist moest worden vanaf elf meter. Maar liefst 21 trappen vanaf de krijtstip waren nodig om een winnaar aan te wijzen.
Ook van deze wedstrijd schreef Erik Tak een geweldig verslag over alle gebeurtenissen: lees hier Boeimeer 3 – Dubbeldam 3

Zoals te lezen valt is leider Nick enige tijd van de radar verdwenen. Gelukkig is hij na een oproep door Opsporing Verzocht toch weer gesignaleerd op de Schenkeldijk
Opsporing verzocht met Nick Willemstijn