Selecteer pagina

Kethel Spaland presteert beter na versterking

Kethel Spaland presteert beter na versterking

Vorig seizoen bleek Kethel Spaland al een sterke tegenstander te zijn. We wonnen weliswaar twee keer (thuis met 4-1 en uit 0-4), maar dit gaf een vertekend beeld. Dubbeldam had het in beide wedstrijden heel astig tegen de ploeg uit Schiedam.

Daarom was het begin van dit seizoen enigszins teleurstellend voor Kethel Spaland.
In het bekertoernooi werden alle drie de wedstrijden verloren, met grote uitslagen tegen HOV.DJSCR en Full Speed.

Ook in de competitie was de start stroef met een nipte nederlaag tegen Coal en een gelijkspel tegen sc Charlois.
Tegen de studenten van Taurus werd een nipte zege geboekt.

Na die wedstrijd kwam het nieuws dat de ex-prof van Heerenveen en thans assistent jeugdtrainer van Sparta Geert Arend Roorda de selectie kwam versterken en in zijn kielzog ook de hoofdtrainer van Sparta o19 Paul Simonis.

De eerste wedstrijd van deze mannen was nog erg wennen en WCR boekte een sterke 0-3 zege op sportpark Willem Alexander. Maar na deze wedstrijd werd er geen duel meer verloren.

Een week later volgde een doelpuntloos gelijkspel tegen SEP, een kleine zege op OHVV en Pretoria werd verpulverd met 13-2. Dubbeldam treft dus zondag een team dat in vorm is en blakend van het zelfvertrouwen.

Afscheid trainer

Daar waar in de week voorafgaand aan dit duel begin februari bekend werd dat het bestuur van Dubbeldam het contract met trainer Brasco Tuvaljevic niet zou verlengen, heeft dit keer de trainer van Kethel Spaland Spierings onlangs aangegeven de club aan het einde van het seizoen te zullen verlaten.
Hij zal net als Brasco Tuvaljevic het seizoen mooi af willen sluiten en in ieder geval bij de eerste zes te eindigen