Selecteer pagina

Bericht van de ledenadministratie

Vanaf de categorie Onder 13 jaar en ouder ben je verplicht een goedgelijkende foto op je digitale spelerspas te hebben. Als speler, maar ook als teammanager kan je deze foto in Sportlink toevoegen of wijzigen.

Nu zien wij de meest creatieve foto’s ingevoerd worden. In carnavalsuitrusting, met de rug naar de camera gericht, met petjes op of zonnebrillen of hele elftallen enz. En dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Je moet het beschouwen als het ultieme identiteitsbewijs om een wedstrijd te mogen spelen. De scheidsrechters hebben de taak dit te controleren. O.a. om te voorkomen, dat ongerechtigde spelers opgesteld worden.

Het is dus belangrijk, dat de foto een goedgelijkende is. Het hoeft niet een officiële pasfoto te zijn, het gaat er wel om, dat de scheidsrechter de foto goedgelijkend vindt. Zo niet, kan hij het meespelen verbieden!

Houdt daarbij ook rekening, dat je ouder wordt. Zeker in je jeugdjaren verandert er nog veel aan je lijf. En dus moet je je (pas)foto’s om de paar jaar wijzigen.

Aan het wijzigen heeft de KNVB een (tijds)limiet verbonden. Tot en met 31 oktober kan je het zelf doen, daarna moet je de KNVB vragen dit voor je te doen. Iets wat ze alleen in noodgevallen willen doen.

Bekijk dus zelf, hoe je er in Sportlink op staat en pas het eventueel aan.

Een sportieve groet en veel succes in de net begonnen competitie!

De Ledenadministratie