Selecteer pagina

Baas boven baas: 5 doelpunten in 1 wedstrijd

Baas boven baas: 5 doelpunten in 1 wedstrijd

4 doelpunten Dennis Geschiere

Deze week is er terecht veel aandacht voor de geweldige prestatie van Dennis Geschiere afgelopen zondag. Tegen koploper Meeuwenplaat maakte hij in een helft maar liefst vier doelpunten. Ook The Captain heeft vandaag in zijn column hier aandacht voor. Dennis is niet de eerste die tot zo’n productie komt want onze Captain weet te melden dat Erik Jan Tak hem voorging en hij vroeg zich af of er meer zijn?

baas boven baas

Toch heb je altijd baas boven baas, want al snel kregen we een reactie dat de toen achttienjarige Rory van der Weijden ooit vijf doelpunten in een wedstrijd wist te scoren.

Archief: 21 februari 2005

We zijn direct ons archief in gedoken…… en het klopt. Exact 13 jaar geleden op 21 februari 2005 scoorde Rory van der Weijden in de thuiswedstrijd tegen Boeimeer maar liefst 5 doelpunten op rij. Volgens het verslag in De Dordtenaar twee in de eerste helft en een hattrick daarna, maar volgens de overleveringen moet dit toch echt zijn één voor rust en vier in het tweede bedrijf.

Ploeggenoten

Toch mooi dat Dennis Geschiere en Rory van der Weijden nu samen spelen in Dubbeldam 1 en heel belangrijk zijn voor team. Maar het is wellicht een mooie uitdaging voor Dennis om het goede voorbeeld van zijn aanvoerder te volgen.

5 doelpunten Rory van der Weijden