Selecteer pagina

Averij voor Dubbeldam

Averij voor Dubbeldam

Het wil in de promotie-derde-klas thuis maar niet lukken met Dubbeldam. Deze middag ging de ploeg aan de vertrouwde Schenkeldijk onderuit tegen Coal (1-3). Het was de tweede thuisnederlaag op rij voor de Dubbeldammers die op de openingsdag van de voorjaarscompetitie tegen gast Charlois SV een 0-1 nederlaag leden.

Na de triomf van vorige week bij Remo heerste er optimisme bij Dubbeldam dat graag op de twee bovenste plaatsen wil eindigen omdat die rechtstreekse promotie naar de tweede klas opleveren. Die gezonde ambitie liep tegen Coal flinke averij op. Het zat de Dordtse ploeg die voortvarend aan het duel begon overigens niet mee deze middag. Nog voor rust kon Coal op 0-2 komen na wat onzorgvuldigheden aan Dordtse kant.

Na de hervatting leek Dubbeldam voor een mission possible te komen toen Wesley Borsboom tegen een rode kaart opliep. Dubbeldam legde zich daar niet bij neer. Dennis Geschiere bracht weer hoop in de Dordtse harten. De thuisploeg nam ook daarna de Coal-veste onder vuur maar in de afwerking zat het niet mee. In blessuretijd profiteerde Coal van de Dordtse jacht op de gelijkmaker door met een derde goal de wedstrijd op slot te gooien (1-3).

*Stand bovenaan in de zogeheten derde klas ‘hoog’: Wilhelmus, Coal en HMSH 3-7. Dubbeldam staat in een veld van twaalf clubs nu tiende met 3 uit 3.

Bron; Stem van Dordt