Selecteer pagina

Aansluiting houden

Aansluiting houden

Details

DatumTijd

Na twee vrije weekeinden staat er voor zondag weer een thuiswedstrijd voor Dubbeldam 4, een wedstrijd die gewonnen moet worden om aansluiting te houden met de topposities.

Als we naar de stand kijken moet dit mogelijk zijn. Dubbeldam 4 is de nummer drie van de ranglijst, terwijl tegenstander Noordhoek terug te vinden is op de elfde plaats. Na negen wedstrijden hebben zij zes punten verzameld en een negatief doelsaldo van 22.

Noordhoek kende een hele slechte start van de competitie met vijf nederlagen op rij. Tegen Virtus en Papendrecht leden ze een 3-7 nederlaag en ook Beek Vooruit was met maar liefst 5-0 te sterk.

Op 11 november werden de eerste punten gehaald. Tegen st TPO/VOV werd met maar liefst 2-5 gewonnen en dit gaf de ploeg vertrouwen. Een week later kwam hekkensluiter Victoria’03 7 op bezoek en zij werden met een 5-1 nederlaag terug naar huis gestuurd.

De opleving was echter maar van korte duur. Een week later werd Noordhoek in Roosendaal door BSC op een zevenklapper (7-2) getrakteerd. En afgelopen zondag 2 december volgde tegen koploper HZ’75 een zware 1-8 nederlaag.

 

Dubbeldam 3 staat derde op de ranglijst met drie punten achterstand op de nummer 2 BSC en vijf op koploper HZ’75. Dubbeldam heeft echter wel een wedstrijd minder gespeeld dan deze ploegen.

Vier ploegen hijgen echter ook bij Dubbeldam in de nek, dus een overwinning is wel noodzakelijk om hen op afstand te zetten. Daarbij zijn we geholpen door het strafpunt voor Oranje Blauw’14. (klik hier voor meer informatie )

Dubbeldam kwam na de sensationele zege tegen HZ’75 op 18 november niet meer in actie. De wedstrijd tegen SVC 2 wordt volgende week ingehaald.

Wekelijks krijgen we via Davy Bosua en Sven Koster alle informatie over dit team, waarvoor onze dank.
Klik hieronder op de titel van de wedstrijd of op verslag om wedstrijdinformatie en verslagen terug te lezen