Selecteer pagina

Programma Dubbeldam

Be Ready
Be Ready uit Hank verloor vorige week met 4-2 van SVW. Vandaag stond de thuiswedstrijd tegen Unitas zaterdag op het programma. Door doelpunten van Safi Esmati en Thomas Vergunst kwam Be Ready op een 2-0 voorsprong, maar de ploeg uit Gorinchem boog in de tweede helft de wedstrijd om en ging met een 2-6 zege naar huis.

Bavel
Bavel dat tijdens de voorbereiding toch al indruk maakte, won ook zijn tweede bekerwedstrijd met 9-0. Tegenstander was vijfdeklasser TVC Breda.
TVC Breda – Bavel 0-9 (0-5)
0-1 Daan Diepstraten, 0-2 Jaap Berendschot, 0-3 Paul Carton, 0-4 en 0-5 Daan Diepstraten, 0-6 Jaap Berendschot, 0-7 Daan Diepstraten, 0-8 en 0-9 Niek Akkermans.

Irene’58
Irene’58 won ook de tweede bekerwedstrijd. Tegen zondag vierdeklasser Riel werd het 0-2. Volgende week hebben ze tegen de studenten van Merlijn uit Tilburg aan een gelijkspel genoeg om te bepalen wie door gaat in het bekertoernooi.

sc Emma
sc Emma kwam in de derby tegen SSW verrassend niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Plaatsing voor de knock-out fase hebben ze echter nog in eigen hand.

RCD
Vlak voor rust kwam RCD op een 1 en zelfs 2-0 achterstand tegen Asperen. Direct na de onderbreking werd het zelfs 3-0. Middels twee strafschoppen kwam RCD terug in de wedstrijd. Ruben de Pender van Asperen bepaalde uiteindelijk de eindstand op 4-2

Oosterhout
Oosterhout was vanmiddag met 1-4 te sterk in de uitwedstrijd tegen zaterdag vierdeklasser SCO/TOFS. Na de 6-0 zege van vorige week tegen Right’Oh hebben ze volgende week aan een gelijkspel genoeg tegen OVV’67 om verder te gaan in het bekertoernooi.

Gilze
Gilze is ook nog altijd zonder puntverlies in het bekertoernooi. Vandaag wonnen zij met 2-5 van vierdeklasser Terheijden. Een gelijkspel tegen hekkensluiter Advendo is volgende week genoeg om zich te plaatsen voor de tweede bekerronde.
Terheijden – Gilze 2-5 (1-2)
01 Gilze, 1-1 Max Brouwers, 1-2 en 1-3 Gilze, 2-3 Luuk Span, 2-4 en 2-5 Gilze.

Groen Wit
Na een nipte winst van 3-2 vorige week tegen DVVC, was Groen Wit vandaag met 0-5 te sterk voor vierdeklasser Sprundel. Met een gelijkspel volgende week tegen vierdeklasser The Gunners plaatsen zij zich voor de tweede bekerronde.
Sprundel – Groen-Wit 0-5
0-1 Koen Vaas, 0-2 Yassine El Allouchi, 0-3 (pen.) en 0-4 Koen Vaas, 0-5 Zakaria Zeroualu.

ZIGO
In de Tilburgse derby van ZIGO tegen Willem II werd er ook lustig op los gescoord. ZIGO trok met 3-5 aan het langste eind. Ze zijn afhankelijk van de wedstrijd White Boys tegen WSJ of ze volgende week nog kunnen strijden voor een plek in de knock out fase.

TSV Gudok
TSV Gudok won vandaag met 3-1 de Tilburgse derby tegen vierdeklasser Reeshof. Ook Gudok heeft nog geen puntverlies geleden en heeft volgende week aan een gelijkspel tegen SSC’55 genoeg voor een vervolg aan hun bekeravontuur.

Virtus
Virtus won de Zevenbergse burenruzie met 1-3 tegen zaterdag derdeklasser SEOLTO. In deze poule met Victoria’03 en SVC kunnen alle vier de ploegen nog verder gaan en wordt volgende week alles beslist.

UVV’40
UVV’40 verloor op eigen veld met 0-4 van zaterdag vierdeklasser Baronie. Door dit resultaat is UVV’40 uitgeschakeld, al spelen ze volgende week nog tegen DIA uit Teteringen.